Reiselivsjournalist
Et kurs for deg som liker å reise - og skrive
Reiselivsjournalist - Yrke eller hobby
Lær reiselivsjournalistikk
Er du skrivelysten og reiselysten? Har du lyst å du gi andre en smak av dine reiseopplevelser? Jobbe som reisejournalist, kanskje? 

Og se dine artikler publisert!

Her er kurset som gir deg de grunnleggende journalistiske knepene. 

Du lærer å jobbe med forskjellige uttrykksformer, slik som nyheter, reportasjer, featureartikler og intervjuer. Du får en trygg plattform å stå på når du skal ut i det praktiske liv med kombinasjonen reise og skrive.

Kurset gir deg grunnlaget for å skrive profesjonelle artikler, beherske ulike uttrykksformer, oppbygging og form, og presentere deg selv som journalist.

Møte med fremmede mennesker og kulturer byr på mange utfordringer, ikke minst når du skal fungere som journalist. Du må føle deg trygg på dine journalistiske kunnskaper når du samtaler og intervjuer mennesker du ikke kjenner, og som har et helt fremmed forhold den verden du kommer fra.
Meld deg på her.
Eller send oss spørsmål:
Navn:


Epost:


Spørsmål/Kommerntar/Påmelding:
Lær deg hvordan du jobber som journalist i fremmede kulturer. Gjennom kurset er du forberedt på de utfordringene dette vil gi deg!

Kurset har full fokus på reisejournalistikk, men kan også benyttes om du vil jobbe med andre temaer. De journalistiske prinsipper er de samme.

Kurset egner seg både for deg som vil bli en bedre fritids-journalist, og for deg som vil gjøre journalistikk til en del av ditt yrke.

Dramatikk og smil
Å reise rundt i verden er å oppleve glede, det vakre, det dramatiske, det fantasifulle. Alt ligger der ute og venter på deg! 

Det er spennende å oppleve alt dette. Og det er spennende når du sitter og skriver artikkel etter artikkel når du er tilbake fra en reise. 

Inntrykkene og uttrykkene står i kø for å bli til setninger og artikler, kanskje sammen med de fotoene du har tatt. 

Du har opplevd det dramatiske, mange smil, vennlighet, hjelpsomme mennesker, fortvilte mennesker, en miks av en mangfoldig verden. 

Det er dette du skal formidle som reisejournalist.

Copyright 2014: Reiselivsjournalist.no
Las Vegas, hørt navnet på den byen før? Ja, hvem har ikke det. Byen som har røtter helt tilbake til 1829, men den gang kun et stoppested for å fylle på mer vann før videre ferd i ørkenen her mellom California, Arizona og Nevada. En ikke altfor stor elv – Las Vegas Wash – går gjennom området, i dag litt øst for byens sentrum. Les artikkelen.
Double click here to add text.
Kasinoer i Las Vegas der drømmen leves ut
Myanmar – en rundreise på én uke
Opplev Yangon, Inle-sjøen og Bagan i løpet av en uke. Burma venter på deg! Reis individuelt, når du vil. Les artikkelen...