Lærer
Lær reisejournalistikk
Per Henriksen har utviklet kurset Reiselivsjournalist og er din personlige lærer. an har også utviklet kurset Reisefotograf sammen med fotograf Kjetil Hassegård.
Meld deg på her.
Eller send oss spørsmål.
Navn:


Epost:


Spørsmål/Kommerntar/Påmelding:
Per Henriksen  har jobbet som journalist i fire tiår, og reiselivs-journalist i nærmere 20 år. Han har hatt mange roller innen journalistikken, blant annet fotojournalist i avis, ukepresse, fagpresse, bedriftsaviser, informasjonsaviser og Internett-publikasjoner. 

Han har også sittet på den andre siden av bordet, det vil si vært redaktør i flere fagpresseblader, bedriftsaviser og informasjons-aviser. 

I dag driver han blant annet
Reiseliv,  GoAfricaGoAsia 
og Reisejournalist.

Han har også utviklet kurset Reisefotograf

Han er bosatt i Thailand med Bangkok som utreisebase for sin virksomhet som reiselivsjournalist.

Har du spørsmål om kurset, så treffes Per Henriksen på telefon 21 39 75 87 (Treffes lettest 06:00-09:00)
Reiselivsjournalist
Et kurs for deg som liker å reise - og skrive
"Journalistikk har fulgt meg gjennom hele livet, både som skrivende journalist og fotojournalist. Disse to håndverkene har gått hånd i hånd. En nyttig kombinasjon nyttig jeg har vært på reiser, og underveis eller i ettertid skrevet artikler og kunnet plukke et utvalg foto som en naturlig del av "pakka" som er tilbudt redaksjoner. Eller til bruk i egenproduserte medier.

Reiselivsjournalistikk er et vidt begrep. Ofte får jeg spørsmålet om hva som er forskjell på en reisejournalist og en reiselivsjournalist. Egentliog ikke så stor forskjell, men personlig tenker jeg mest på en journalist som er ofte på reise og skriver reportasjer når jeg hører tittelen reisejournalist. En reiselivsjournalist er et noe bredere begrep, og kan dekke oppgavene til en journalist som både er mye på farten rundt i verden, men også en som jobber med reiselivsrelatert stoff på andre måter, enn kun reportasjer fra ulike reisemål.

Derfor har jeg kalt kurset Reiselivsjournalist, for nettopp å understreke en mer mangfoldighet i oppgavene for den som velger denne veien, enten som heltidsyrke, frilans, fast eller skrive på fritiden ved siden av et annet yrke, 

Kunnskapene er gode å ha, uansett."

Per Henriksen
Copyright 2014: Reiselivsjournalist.no