Reisefotograf
Et kurs for deg som liker å reise - og fotografere
Om lærerne
Lær reisefotografi
Per Henriksen og Kjetil Hasselgård har utviklet kurset Reisefotograf. Begge har lang og bred erfaring som reisende fotografer. Per Henriksen har i mange år kombinert dette med reisejournalistikk, og har utviklet kurset Reiselivsjournalist som egner seg ypperlig til å kombinere med kurset Reisefotograf.
Navn:


Epost:


Spørsmål/Kommerntar/Påmelding:
Tanzania har over 100 forskjellige stammer med historiske kultur. 
Kjetil Hasselgård  er en anerkjent fotograf. Han jobber mye med portrett og reklame, i tillegg til mote og reisefoto. Å se andre kulturer er en av hans store lidenskaper og inspirasjon til nye prosjekter som kan fanges med en linse. Lyssetting er Kjetils styrke, og å skape spennende og nyskapende bilder. På reise er det særlig portretter, og mennesker med et levd liv som har en historie å fortelle. Kjetil har også pedagogisk erfaring etter å ha jobbet som lærer innen foto på Norges Kreative Fagskole i tillegg til NKS Nettstudier. 
Per Henriksen  har jobbet som journalist i fire tiår, og reiselivsjournalist i nærmere 20 år. Han har hatt mange roller innen journa-listikken, blant annet fotojournalist i avis, ukepresse, fagpresse, bedriftsaviser, informasjonsaviser og Internettpublikasjoner. Han har også sittet på den andre siden av bordet, det vil si vært redaktør i flere fagpres-seblader, bedriftsaviser og informasjons-aviser. I dag driver han blant annet
Reiseliv,  GoAfricaGoAsia og Reisejournalist.
Tlf. 21 39 75 87 (Treffes lettest 07:00-09:00)
Lær å utnytte spontane motiver, hvorhen du enn er i verden. 
Bildet er fra et tempel i Thailand.
Copyright 2014: Reisefotograf.no
Hjem
Om kurset
Lærere
Påmelding
Sagt om kurset
Fotokurs Enheter 1-12

Meld deg på her. 
Eller send oss spørsmål: